Omschrijving

Vele voorzieningen binnen handbereik? Centraler gelegen dan dit zijn ze niet te vinden. Het appartement is gelegen in hartje centrum met zicht over de Langestraat, waar een diversiteit is te vinden aan horeca en winkels. Genieten alsof u op een terras in de binnenstad zit, maar dan vanaf uw eigen balkon. Naast winkels en horeca zijn ook voorzieningen als een supermarkt en openbaar vervoer op korte afstand gelegen. Met de trein bent u in een half uur in de stad Groningen en diverse buslijnen verbinden Winschoten met de regio.

Vanuit het portiek op de begane grond is de eerste verdieping te bereiken waar het appartement is gelegen. U kunt kiezen om de trap te nemen, maar voor het gemak is er ook een lift aanwezig. Via een eigen voordeur betreedt u het appartement. De hal biedt toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer, het toilet en de woonkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en een 2e toilet. Vanuit de hal loopt u door naar de woonkamer. Deze ruimte biedt veel licht en toegang tot het balkon gelegen op het zuiden en de keuken. De halfopen keuken is voorzien van een 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, koel/vries combinatie en spoelbak. Achter de keuken is een bijkeuken gelegen met onder andere witgoedaansluitingen.

Indeling

Portiek met trapopgang en liftinstallatie.

Eerste verdieping

Entree/hal; toilet; 2 slaapkamers; badkamer met douche, wastafel en 2e toilet; woonkamer met toegang tot het balkon; halfopen keuken voorzien van inbouwapparatuur; bijkeuken met witgoedaansluitingen.

Balkon

Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken. Deze is gelegen op het zuiden en kijkt uit over de Langestraat.

Bijzonderheden

* Het complex is voorzien van een liftinstallatie;
* Uitzicht over de Langestraat (winkelstraat);
* Vele voorzieningen binnen handbereik;
* Balkon gelegen op het zonnige zuiden;
* Eigen berging op de 1e verdieping ligging op ca 10 meter van appartement.

Kenmerken