Omschrijving

Gelegen aan doorgaande weg die toegang biedt tot het centrum van Scheemda is gelegen dit ruime woon- /winkelpand. Zoekt u een pand om uw eigen zaak te beginnen en de nodige ruimte om daar bij te wonen? Kom dan eens kijken bij deze uitgelezen mogelijkheid! Vele voorzieningen zijn op loopafstand gelegen in het centrum. Hierbij kunt u denken aan twee grote supermarkten, een kluswinkel en een drogisterij. In het voorjaar van 2018 heeft het OZG ziekenhuis de deuren geopend van het nieuwe ziekenhuis, dat is nu gelegen op circa 5 minuutjes fietsen. 

Voor uw eigen zaak is zichtbaarheid vaak van groot belang. Doordat het is gelegen aan een doorgaande weg, die toegang biedt tot het centrum, zal uw zaak zeker opvallen. Ook de bereikbaarheid van Scheemda is goed. Het is gelegen langs de snelweg A7 met de op- en afrit op korte afstand. Tevens kent Scheemda een goede bereikbaarheid per openbaar vervoer. Diverse buslijnen verbinden Scheemda met de regio en daarnaast beschikt het dorp over z'n eigen treinstation met een verbinding tussen Groningen en het Duitse achterland. Natuurlijk is de winkelruimte ook uitermate geschikt voor een ruimte vergende hobby.

Indeling

Entree/hal met trapopgang naar woonverdieping.

Entree winkelruimte; winkelruimte met keldertoegang; magazijn; keuken; berging; toilet.

Eerste verdieping

Hal; woonkamer met gashaard; keuken v.v. gasfornuis met afzuigkap; bijkeuken met toilet; badkamer met ligbad, douche en wastafel en toegang tot dakterras; hobby-/studeerkamer.

Tweede verdieping

Gang; 3 slaapkamers (resp. ca. 15 m² - 12,5 m² - 4,6 m²); berging.

Bijzonderheden

* Woon-winkelpand gelegen aan rand van het centrum;
* 120 m² woonoppervlak verdeeld over 1e en 2e verdieping;
* Badkamer voorzien van ligbad en separate douche;
* In 2017 is de woning v.v. nieuw en geïsoleerd dak;
* Dakterras van ca. 27 m² gelegen op het zuiden.

Kenmerken