Aankoop

Onze aankoopservice bestaat uit verschillende aspecten.

Bezichtigen

Een deskundige (kandidaat) makelaar bezichtigt samen met u de woning en bespreekt met u de conclusies, inclusief een biedadvies.

Onderhandelen

Onderhandelen is een vak. Wij hebben jarenlang ervaring in het kiezen van de juiste strategie en kopen daarmee woningen tegen een goede prijs aan.

Juridische afhandeling

Bij de aankoop van een woning komen nogal wat juridische documenten kijken. Er moet een koopovereenkomst opgesteld en ondertekend worden en een leveringsakte moet bij de notaris passeren. Hoe zorgt u ervoor dat deze documenten goed op elkaar aansluiten en u de juiste stappen zet? Met de module Juridische afhandeling regelt u dit goed en hoeft u zich daarover geen zorgen meer te maken. Ook deze afhandeling hoort bij onze aankoopservice.

De aankoopservice is mogelijk vanaf € 995,= excl. BTW. U betaald ons 10% van wat wij voor u verdienen.
Voorbeeld: de vraagprijs is € 275.000,=, de onderhandelde koopsom € 260.000,=, dan dan bedraagt onze courtage € 1.500,= excl. BTW.
*Het onderhandelingsresultaat is het verschil tussen de vraagprijs en de koopprijs. Dit tarief, met een minimum van € 995,=, wordt verhoogd met de wettelijke btw.

Vele opdrachtgevers hebben hun droomwoning inmiddels via onze bemiddeling aangekocht. Bent u de volgende?

Neem contact met ons op

Verbond van Verzekeraars

Het Verbond van Verzekeraars is de belangenvereniging van in Nederland werkzame particuliere verzekeraars. Op deze website is informatie te vinden over de activiteiten van het Verbond en de verzekeringsbedrijfstak.

Home | Vastgoedjournaal - Actuele informatie over de vastgoedmarkt

Vastgoedjournaal beschikt over uitgebreide databases met ruime zoekmogelijkheden. Links vindt u de knop voor gebruikerstransacties met commercieel vastgoed vanaf 2010 en bij de rechterknop krijgt u toegang tot concrete adresgegevens en gedetailleerde informatie van vastgoedbedrijven.

Recent bekeken